Вино, бира или нещо „твърдо“ според зодията

Овен

Огнените Овни се славят като изключително страстни и нетърпеливи. Ето защо няма да се учудим ако тяхното любимо питие е също толкова огнено като тях самите. Те обичат “бързите” шотове, както и изгарящите напитки като текила, уиски или червен ром.

Телец

За разлика от Овена, Телецът е традиционалист. Той обича да се наслаждава на питието си и предпочита автентичния вкус, затова ще предпочете вино или бира. Също така, след като веднъж си хареса питие, той може да се придържа към него с години.

Близнаци

Близнаците са най-щурите и любопитни представители на зодиака. Ето защо те с охота биха пробвали всяко питие, без значение колко ще е странен вкуса му. Като цяло обаче предпочитат по-леките напитки като бира и шампанско.

Рак

Раците не обичат експериментите и предпочитат по-традиционните питиета. Алкохолът трябва да им носи уют. Те се придържат към класики като бира, уиски, ракия и водка. Като цяло обаче пийват скромно, но от сърце.

Лъв

Царственият лъв задължително трябва да подчертае своята сила и мощ. Ето защо той ще заложи на нещо запомнящо се, нещо скъпо. Така че шампанското, доброто вино и качественото малцово уиски са най-привлекателни за него.

Дева

Девите са много внимателни за това какво ще пият, защото не обичат да губят контрол над ситуацията. Те си имат любими марки, в чиито качества са сигурни. Предпочитат лекия алкохол и бялото вино обикновено е тяхната любима напитка.

Везни

Везните обичат традиционните, но изтънчени напитки. Залагат на доказали се във времето питиета като вина, шампанско, уиски и водка. Но само най-доброто! Пият бавно, изискано и с наслада.

Скорпион

Скорпионите обичат драматичните и силни питиета, каквито са и те самите. Те се славят като зодията, която обича да пие силни алкохолни напитки, без да се напива. Скорпионите често залагат на червено вино, бърбън, уиски и ром.

Стрелец

Стрелецът предпочита модерните питиета. Така че, ако в момента е актуално да се пие ягодово дайкири, той определено ще пие това. Но обожава и всичко в малки чашки, така че шотовете, ракията и текилата са идеални за тях. Дайте му нещо силно, и той ще се умъртви на секундата.

Козирог

Козирогът също като Девата обича да държи нещата под контрол. Те обичат традицията и стила и ще предпочетат класиката, но качествената класика. Ето защо с охота ще пийнат водка, вино, шампанско или уиски. Не обичат коктейлите, ако не са забележими.

Водолей

Водолеите са новаторите на зодиака и също като Близнаците са склонни да изпробват всякакви нови напитки. Трудно е да се каже какво точно харесват, защото често сменят любимите си питиета. Представителите на тази зодия обичат да пият бавно и с наслада.

Риби

Знакът “Риби” в звездната карта управлява алкохола. Това не значи, че всички представители на тази зодия, са алкохолици. Означава, че ценят различните питиета и за тях пиенето е нещо специално. Те го правят бавно и с наслада. Залагат често на отлежалите вина, на екзотичните запомнящи се коктейли или на… абсент.

 

- реклама -