Вежди Рашидов имоти апартаменти стойност цена Рашидов, БНР, Закон за радиото и телевизията, Андон Балтаков

Вежди Рашидов: Реваншизмът не е полезен за никого, връща се като бумеранг

ГЕРБ ще глътне чист въздух, тежко е управлението, за 3 мандата понесе много отговорности тежки, заяви пред bTV Вежди Рашидов, който бе избран за член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„Подочувам, че за 2-3 месеца новото служебно правителство ще свърши това, което за 10 не е свършено, това леко ме притеснява, не е толкова лесно“, каза Рашидов, но все пак пожела „На добър час!“ на кабинета Стефанов.

Той обаче отказа да коментира служебният министър на културата Велислав Минеков.

„Реваншизмът за никого не е полезен, той е бумеранг – винаги се връща върху стрелеца. Успешните министри създават нещо, неуспешните слагат по един пагон на министър и си отиват“.

На въпрос за повод делото, което Вежди Рашидов е завел срещу Велислав Минеков за клевета, Рашидов каза че е за нанесени морални душевни вреди. „Платил съм толкова данъци, колкото някои хора не са спечелили пари. За 3 години съм спечелил и съм платил данъците върху 400 000 лева, декларирал съм ги в Сметната палата„, каза Вежди Рашидов.

На въпрос дали ще бъде в депутатските листи на ГЕРБ за парламентарните избори на 11 юли Вежди Рашидов каза: „Ще помисля, може би това ми е последния шанс да ударя звънчето на стари години, като Стефан Данаилов„, имайки пред вид традицията Народното събрание винаги да се открива от доайена сред депутатите.

- реклама -