Вежди Рашидов Рашидов, Борисов, Ердоган, бежанци Вежди Рашидов, писмо, президент, Радев

Вежди Рашидов: Мая Манолова явно не е разбрала, че изборите отдавна свършиха

„Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват“. Така шефът на парламентарната комисия по култура и член на ПП ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред БТВ кандидата за кмет на София Мая Манолова.

„Тя явно не е разбрала, че изборите отдавна свършиха“, уточни Рашидов, помолен за коментар на внесеното от Манолова вчера искане за касиране на изборите в столицата. „Хора, които не са посадили едно дърво и не е преместили една тухла, не заслужават внимание“, допълни Рашидов.

„Градове се строят за хиляди години, само Лувърът е строен над 300 години, – не може начело на града да стои човек, който няма никакъв опит“, допълни Рашидов.

„Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно някои не са разбрали, че изборите приключиха и сега спечелилите трябва да започват да работят. Това не са парламентарни избори, където може да си говорим дълго. Сега е време кметовете да започват да работят, защото градовете са жив организъм.

„Ясно е, че ГЕРБ са победители на тези избори. Няма какво да коментираме по тази тема. Добре, че Йорданка Фандъкова днес дава клетва и започва да работи. Аз подкрепих Фандъкова, защото тя ясно заяви какво ще направи за града. Явно Мая Манолова не е разбрала, че изборите са свършили. Не искам да я нападам, но изпитвам ужас от агресивни ужаси. Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене. Тя направи нещо много сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да направят те? Да плячкосват и грабят. Те искаха само властта. Аз не чух веднъж от тях думата култура. Има нещо сбъркано в цялата тази работа“, категоричен бе Рашидов.

„За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата“, категоричен бе Вежди Рашидов.

- реклама -