сн. Инстаграм

Веселин Маринов: Заради пандемията освободих хората, които работеха за мен

„Всички знаем какво се случи в тази година. Животът ни отиде в посока, в която никой не е подозирал. Много пъти съм казвал, че толкова добре съм подготвен в работата си, че няма какво да ме изненада, но дойде нещо, което обърка живота на всички. Това каза певецът Веселин Маринов пред Bulgaria on air. В началото на ноември той постъпи в болница след усложнения от COVID-19.

Певецът сподели, че любовта на семейството му е помогнала да се справи с трудностите.

„Всички, с изключение на жена ми, минаваме по реда, както и моите приятели. В момента дъщеря ми е болна. За празниците всички ще сме преминали през него“, допълни певецът.

Той сподели, че пандемията се е отразила и на неговото финансово състояние.

„На мен ми е много трудно, защото тази непредвидима година съвпадна с разходи, които така или иначе имам. Това наруши цикъла ми на правенето на нови песни. Освободих хората, които работеха за мен. Само пиарка остана. Имах по 7-8 концерта на месец“, каза още изпълнителят.

Веселин Маринов представи книгата си „От обич“. Той разкри, че е бил обещал да напише тази изповед.

Певецът сподели още, че не е имал намерения да издава книга, а убежденията му са, че тези неща трябва да се случват по-късно.

„Няма да забравя думите на Тончо Русев, който ми казваше: „Веско, когато няма какво да дадеш, започваш да пишеш книга“. Да, но наскоро прочетох книгата на Стефан Данаилов, а в разговор с детето на мой близък, което е ученик в гимназия, виждайки книгата в колата ми, ме попита кой е този. Как е възможно емблематични личности в нашата история да не се познават?! Нашето образование много закъсва откъм възпитателния момент“, коментира той.

„Идват времена на раздели с хора, които са ти дали основата, възпитанието, това какъв си в момента. Хората, които са ти били пример, големите личности в България. Много съм чувствителен и трудно го преживявам – бездуховността, която се лее навсякъде. Изчезва мелодията, както и човешките отношения между нас“, добави певецът.

- реклама -