Верни до гроб: ето на кои зодии може винаги да разчитате

Пет зодии са верни до гроб. Веднъж като сте ги покорили, винаги можете да разчитате на овните, телците, везните, скорпионите и козирозите.

Овен

Основната причина мнозина да се страхуват дори да говорят с Овен е неговият избухлив нрав. Знакът може да бъде прекалено категоричен. Може да не следи думите и действията си и да му е трудно да признае, че може понякога да греши. Но най-вече Овенът се дразни от хора, на които не може да се разчита. Този знак никога не прощава предателство, клюки зад гърба си или игнориране от друг човек. Следователно той никога няма да направи същите действия в отговор. Ако Овенът ви допусне до сърцето си и ви позволи да бъдете негов приятел, той няма да ви изостави дори в най-трудните периоди.

Телец

Основното, което Телците изискват от своите близки, е безусловна честност. Те никога няма да простят на приятел, който крои схеми зад гърба им. И никога няма да наемат служител, който е излъгал в автобиографията си. Но Телците не са онези хора, които само изискват – те самите живеят според собствените си високи стандарти. Ако споделите нещо лично с Телец, той никога няма да ви предаде (въпреки любовта си към клюките). Ако преминавате през труден период, Телецът ще пожертва парите и времето си, за да ви помогне. Като цяло през най-мрачния период от живота си разчитайте на този земен знак.

Везни

На пръв поглед Везните изглеждат несериозни хора, които като цяло не са способни на силни връзки. В група това ще бъдат хора, които могат да говорят с всеки, имат много приятели и дори повече познати. А също така могат да се похвалят с дълъг списък от романтични партньори. Но не позволявайте непринудените и повърхностни разговори на Везните да ви объркват.

Всъщност това са много уязвими хора, които дълбоко съчувстват на хората около себе си. Те са готови безусловно да обичат човек с всичките му недостатъци. И търпеливо да го изчакат да намери своето място в този свят. Но все пак има нещо, което ще накара Везните да се сбогуват с вас – и това е жестокостта и агресивността. Ако проявите тези качества по отношение на нежните Везни, те веднага ще ви напуснат.

Скорпион

Скорпионите имат по-интровертен характер и неудържимо сексуално желание. Разбирайки това, те дори не се стремят да създадат сериозна връзка, защото знаят, че ще бъде много трудно да споделят чувствата си с любим човек и да му останат верни. Но ако Скорпионът все пак намери човек, близък по дух, той буквално се трансформира пред очите му.

Знакът забравя за мнителността и нрава си и се превръща във верен партньор, който е готов за дълбоки разговори до сутринта. Основното в отношенията със Скорпион е да не му давате поводи за ревност. Няма значение дали сте приятел или романтичен партньор, знакът ще направи всичко за вас, само ако „държи“ сърцето ви, пише dir.bg.

Козирог

За съжаление, дори и да имате силно желание, няма да изградите връзка с Козирог, ако не почитате традициите и основите толкова свято, колкото той. За знака е важно да намери верен партньор, с когото ще премине през живота. И понякога предаността е дори по-важна за него от любовта. Освен това знакът вярва, че няма бивши приятели. И винаги е готов да помогне на любим човек, дори и да не го е виждал няколко години.

Но за да не ви изостави, е важно да спазвате някои правила. Първо, имайте същите стойности като знака. Второ, никога не давайте дори намек на Козирога, че предпочитате някого пред него. Този знак е много подозрителен и подозира всички около себе си в предателство, така че не разпалвайте страховете му отново.

- реклама -