Съмнителните мачове на Верея: с Берое, Славия и ЦСКА

Верея - Лудогорец

Глобата на Верея по сигнала от УЕФА за съмнителни мачове, е заради двубои срещу Славия, Берое и ЦСКА-София. Това съобщи Би Ти Ви. Клубът трябва да плати 5000 лв. след трети сигнал по подозрения за уреждане на резултати.

Председателят на дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев обясни пред телевизията, че сигналите идват, след засичане на подозрителни залози.

Бос на Верея: Защо ни глобяват, че сме паднали с 0:1?

Административният директор на клуба Николай Демирев потвърди информацията. „В единия мач сме паднали 0:4 – предупреждават ни. Във втория – 0:5 – пак ни предупреждават. Но за мача с ЦСКА да плащаме глоба, че сме паднали 0:1… Това не го разбирам… За тази глоба, която получаваме срещу ЦСКА, това не е в нашата градина. Някой от ръководството, нашето, трябва да влезе в съблекалнята на ЦСКА да им каже да не вкарват голове ли? Не знам как да го разбирам“, заяви Демирев.

„Ако си мислите, че и равенството с Лудогорец е нагласено – това ще бъде върхът на айсберга. Нашият отбор играе единствено за оцеляване в групата и не влиза в такива схеми. Нямам никакви съмнения“, добави Демирев.