Груев, Вердер

Вердер подписа договор със сина на Илия Груев

Вердер привлече с професионален договор Илия Груев. Синът на бившия национал Илия Груев е капитан на юношеския тим на зелените. Новината бе съобщена от официалния сайт на бременци.

„Илия има сериозен потенциал. През последните няколко години той се разви много. Стана силен футболисти, който играе много интелигентно. Освен това се нагърби с отговорност, когато стана капитан на юношеския тим. Вярваме, че в бъдеще ще направи стъпката към Бундеслигата“, заяви спортният директор Франк Бауман.

Груев: Щастлив съм, клубът вярва в мен

„Щастлив съм, че подписах първия си професионален договор с Вердер. Клубът подкрепя отлично развитието ми и съм радостен, че тук правя следващата си стъпка. Договорът е доказателство за вярата на клуба в мен. Надявам се с добри представяния да стигна до Бундеслигата“, заяви Груев.

Младокът дойде в Бремен през 2015-а година от академията на Рот Вайс Ерфурт. Юношеският национал на България е капитан на тима на зелените до 19 години от лятото. През този сезон има 16 мача и два гола. Освен това халфът записа три мача за резервите на Вердер в Регионалната лига. Той бе и част от състава, който бе на подготвителните лагери в Цилертал и Йоханесбург.

- реклама -