Вендинг машина за тоалетна хартия се появи в Англия

Епидемията от коронавируса предизвика паническо купуване на тоалетна хартия и почистващи препарати в редица страни по света, но един британски бизнесмен е решен да разведри обстановката и да разсее хората от цялото безпокойство и объркване.

Еди Чапман, който ръководи развлекателната компания Chapmans Funland в Бридлингтън, реши да напълни машина за играчки с тоалетна хартия, съобщава Йоркшир Пост.

Нестандартното решение идва след като Чапман вижда как хората панически купуват огромни количества тоалетна хартия в подготовка за възможен период на самоизолация заради новия коронавирус.

Просто бях в магазина и си помислих:„Хората купуват панически, тук има достатъчно, нека видим какво мога да направя – да се позабавляваме малко“, споделя Чапман, цитиран от Йоркшир Пост.

По думите на бизнесмена, той изобщо не е очаквал такава реакция – поставил е машината, за да развесели хората, а преди да се усети, местната преса вече била при него. Чапман казва още, че обратната връзка от клиентите е фантастична, по информация на Ай Ти Ви.

- реклама -