Велислава Кръстева
Снимка: БГНЕС

Велислава Кръстева от ДПС: Валери Симеонов е бушон на скандалите в държавата

Валери Симеонов е „бушонът“ на скандалите в държавата най-малкото, защото е некомпетентен – един вицепремиер няма опция за лично мнение. Това заяви народният представител от ДПС Велислава Кръстева пред БНТ.

На въпрос дали „Обединени патриоти“ са най-голямата грешка на това управление, тя заяви, че отговорността е на този, който е овластил националистите.

„Що се отнася до формулата на властта, отново е на този, който овласти националистите, на този който прие формулата, чрез която се опита да си гарантира стабилност на управлението за сметка на стабилността в държавата“.

Според Кръстева всеки ден стават безподобни скандали. Според нея обществото все повече губи сетивността си за това кой от кой е по-големият скандал.

Попитана защо Валери Симеонов е „бушон“ на скандалите, тя отговори, че това е така, защото е некомпетентен.

„Което човек сам може да си направи, никой не може да му го стори. Както виждаме, този вицепремиер има доста сериозни проблеми в усвояването на властта. Некомпетентност по отношение на разбирането на функциите, които има един вицепремиер“.

„Вицепремиер, който ходи да мери звука на заведенията по морето – това е смешно“, коментира депутатът от ДПС.

„В същото време с апломб да обещае да махне класа прослужено време, което би намалило доходите на стотици хиляди българи, да предизвика поредния скандал“, коментира Кръстева и допълни, че след това е излязъл пред камерите и е обяснил, че всъщност е изразил лично мнение.

Източник: Фокус

- реклама -