Вдовицата на Хю Хефнър: Той беше американски герой

31-годишната Кристъл Харис, последна съпруга на основателя на сп. „Плейбой“ Хю Хефнър, който почина на 27 септември на 91 години, за пръв път след смъртта му се съгласи да говори с журналисти.

Кристал беше омъжена за Хефнер почти пет години.

„Не успях да напиша думи на благодарност към всички хора за съболезнованията им. Убита съм от мъка. Все още не мога да повярвам. Погребението беше в събота. Сега той (Хю Хефнър) почива на мястото, където винаги е искал да бъде във вечността. Той беше американски герой, пионер … Чувствах колко силно ме обичаше, а също го обичах. Благодарна съм му. Той ми даде живот, посока, научи ме на доброта. Винаги ще бъда благодарна, че съм била с него, държейки ръката му и разкривайки любовта си. Той промени живота ми и ме спаси. С него се чувствах щастлива всеки ден. Той беше светлина за света … Никога няма да има друг Хю Хефнър“, разказа Кристъл в интервю за People.

Преди началото на романа с основателя на Playboy, Харис се снимаше за много списания, включително и за изданието на Хефнер, който беше по-възрастен от нея с 60 години. Двамата минаха под венчило на 31 декември 2012 г. Според условията на брачния договор, вдовицата на милионера не получава наследството му.

Хю Хефнър издъхнал от белодробна недостатъчност

Основателят на списание Playboy Хю Хефнър е починал от спиране на сърдечната дейност и белодробна недостатъчност, съобщава Page Sixth, позовавайки се на издадения смъртен акт.

Според публикацията, шест дни преди смъртта си Хефър страдал от Ешерикия коли и отравяне на кръвта.

- реклама -