Васил Василев - Зуека

Васил Василев – Зуека проговори за решението да напусне България (ВИДЕО)

Популярното лице от времето на „Господари на ефира“ и много други развлекателни формати Васил Василев – Зуека проговори за решението си да напусне България. В специално интервю за колегите си от „Господари на уеба“ той разкри и как се чувства след като вече няколко месеца е в чужбина.

„Не разбирам защо хората в България ме наричат беглец. Аз просто се преместих от едно място на друго. Няма да кажа къде съм. В Европейския съюз съм. Много съм доволен, всичко е наред. Имаме много работа“, сподели Василев.

За заминаването му извън България се разбра месеци след като той вече беше напуснал страната. До такава степен актьорът пази в тайна и местоположението, макар че по-рано в друго интервю разказа, че вече е в контакт с българи на мястото, където живее.

Като причина за решението си да замине да живее и работи в чужбина актьорът и художник обяви, че разочарован от политическа действителност в България, както и че законите просто не се спазват.

Той разказа и за първия учебен ден на малкото си дете в новата държава: „Закарахме сина ни на училище в 9,00 часа и в 12,00 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби“, обясни Зуека.

 

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ СЪС ЗУЕКА ГЛЕДАЙТЕ ТУК. 

- реклама -