хороскоп

Вашият седмичен хороскоп 02.12 – 08.12.2019

Овен

Седмицата ще бъде положителна за представителите на този знак. Тя може да им донесе шансове за напредък и растеж на работното място. Времето е подходящо да провеждате важни дискусии с по-висшите служители на работното ви място. Вашите колеги ще бъдат доволни от вас. Това ще бъде добра седмица за финансови печалби. В любовната ви връзка също ще има положително развитие. Ще прекарате добре време и в семейната си среда. Разходите ви могат да се повишат в средата на седмицата и здравето ви тогава може леко да се влоши.

Телец

Хората от зодия Телец ще получат добри новини, свързани с работното им място. Ще има шанс да постигнете напредък в работата и професията си. Можете да сключите нови професионални сделки, които ще донесат печалба в бъдеще. Ще имате хармония с партньора на живота ви. Може да постигнете успех по въпроси, свързани с собствеността. Седмица ще донесе положителни резултати за учениците. Последните няколко дни от седмицата може да ви напрегнат.

Близнаци

Близнаците ще трябва да се справят с няколко домашни проблеми в началото на седмицата. Вашият гняв и раздразнителност може да се повишат. Може да получите и добри новини, свързани с вашия бизнес или работа. Това е добра седмица за започване на нови задачи. Вашият семеен и съпружески живот ще бъде на средно ниво. Малки здравословни проблеми може да ви притеснят.

Рак

Раците ще трябва да се справят със значителен здравен проблем. Не вземайте никакво решение, свързано с работа. Бъдете бдителни, докато извършвате всякакви парични транзакции. Може да се почувствате привлечени към духовни дейности и да планирате поклонение. Незначителна печалба ще ви развесели. Ще се представите добре в бизнеса и работата.

Лъв

Тази седмица ви чака прекомерно натоварване на работното място. Ще хармонизирате вашите взаимоотношения и също така ще ги заздравите. Можете също така да разрешите стари конфликти. Злоупотребата с храни и напитки може да се отрази значително на здравето ви. Това ще бъде благоприятна седмица за хората, които са на заплата. Може да придобиете нови средства за печелене на пари. Студентите ще трябва да положат допълнителни усилия. Краят на седмицата може да доведе до ситуации на прекомерни разходи. Не попадайте в капана на мудността.

Дева

На Девите може да се наложи да се справят с проблеми, свързани със здравето, а също и да харчат пари за лечението си. Може да забележите спад в увереността си. Тези, които са на работа, може да се наложи да положат допълнителни усилия, за да завършат задачите си. Ще получите малко облекчение към края на седмицата. Можете да реализирате печалби за сметка на вашия партньор в живота или бизнес сътрудници. Вашият семеен живот ще бъде хармоничен. Седмицата може да доведе до положителни резултати за учениците.

Везни

Везните ги чака психическо напрежение в началото на седмицата. Съветваме ви да се пазите от мързела и безполезното напрежение. Новина, свързана с вашата работа или бизнес, ще ви разведри. Може да имате притеснения от здравен характер. Така че, трябва да се погрижите за себе си. Може да получите някакъв подарък тази седмица. Изведнъж парите могат да дойдат в средата на седмицата.

Скорпион

Парични въпроси за решаване чакат зодия Скорпион. Може да разсъждавате върху загубата и печалбата, постигната чрез работата ви. Нещата ще бъдат нормални на работното място. Търговците ще спечелят солидна печалба тази седмица. Ще се насладите на блаженство в брачния живот. Можете да спечелите заради влиятелната си реч. Ще има големи шансове да спечелите пари. Хубаво е да излезете с приятели и да се насладите на добра храна.

Стрелец

Стрелците ще реализират финансови печалби от няколко източника. По-старшите на работното място ще са доволни от вас. Ще има благоприятни ситуации за вас в работата или бизнеса ви. Средата на седмицата може да доведе до проблеми, свързани със здравето, а също и да увеличи разходите ви. Ще черпите щастие, като сте в компанията на детето си. Шансовете за положителни резултати в любовната ви връзка са големи. Студентите ще получат заслужени резултати от своята упорита работа. Тези, които се интересуват от женитба, може да срещнат добри съвпадения.

Козирог

Добри новини в началото на седмицата ще получат Козирозите. Вашите пари и напрежението, свързано с работата, могат да намалеят. Седмицата ще даде положителни резултати за работниците и служителите на заплата. Може да получите облекчение от стари и постоянни проблеми. Това ще бъде добра седмица за грижите за здравето. Ако сте страдали от здравословен проблем, той ще започне отшумява тази седмица. Вашият домашен живот ще бъде добър. Препоръчваме ви да контролирате своя стрес и гняв в края на седмицата.

Водолей

Водолеите хората ще трябва да се справят с ненужни разходи. Ще получите добри резултати в работата и бизнеса си. Цялата ви работа ще бъде завършена правилно на работното място. Това е особено благоприятна седмица за онези, които работят с държавни институции. Ще развиете ново разбиране с партньора си. Някои от вас може да получат повишение на работното място. Тези, които работят в областта на политиката, ще постигнат специални успехи.

Риби

Рибите ще трябва да се справят с физически дискомфорт в началото на седмицата. Ще работите с чувство за почтеност в работата или бизнеса си. Колегите ще ви сътрудничат адекватно. Удобствата ви могат да се повишат. Това ще бъде добра седмица за студентите, тъй като те могат да получат възможност да продължат напред в избрана от тях област. Може да прекарвате време с любимите си хора, а също и да харчите пари за тях.

- реклама -