Върнаха кучетата на Лейди Гага

Двата френски булдога на Лейди Гага, откраднати след стрелба по служителя, който ги разхожда, по-рано тази седмица, са открити невредими, съобщи полицията в Лос Анджелис.

Жена е довела кучетата в полицейския участък на олимпийската общност LAPD в петък вечерта. Детективи и представители на Лейди Гага, която в момента снима филм в Рим, са потвърдили, че това са кучетата на певицата, съобщава „Гардиън“.

Жената, която е оставила животните, по първоначални данни няма връзка с нападението в сряда вечер, каза каза Джонатан Типет, командващ офицер от отдела за грабежи и убийства. Все още не е ясно обаче как кучетата са се озовали при нея.

Райън Фишър беше прострелян, докато разхождаше три от кучетата на певицата в Холивуд. На видеото се вижда как бял седан спира и двама мъже изскачат от него. Те се борят с кучетата, преди един от тях да извади пистолет и да изстреля един изстрел, след което бяга с две от тях. На видеоклипа може да се чуе простреляният служител, който казва, че е бил улучен в гърдите. Очаква се Фишър да оцелее след нараняванията си.

Лейди Гага повтори в петък предложението си за награда от 500 000 щатски долара за връщането на кучетата на име Коджи и Густав, без да се търси вина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Продължавам да те обичам Райън Фишър, рискувал живота си, за да се бориш за нашето семейство. Ти завинаги си герой“, каза тя в публикация в Инстаграм. Френските булдози са желана и скъпа порода, като цената на кучетата с родословие може да достигне хиляди долари.

 

- реклама -