убийство мъж Стрелбище гуми съседи мъжа тяло мъж Бургас ВарнаИвайло П, побой, жена, COVID-19, коронавирус Велчо Клешков, треньор, убийство, самоубийство, Велинград момче, отвличане, изнудване, Пловдив жена, магазин, автомобил,

Въоръжени и маскирани обраха инкасо автомобил на АМ „Струма“, плячката – 500 хиляди лева (Обновена)

Между 400 000 и 500 000 лв. са откраднати при днешния въоръжен грабеж на инкасо автомобил край пернишкото село Студена.

Това съобщи говорителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова, цитирана от БТА.

Грабежът е извършен около 10.00 ч. тази сутрин на паркинг на автомагистрала „Струма“ край селото. Инкасо автомобилът бил спрял пред заведение за хранене. Единият от служителите бил вътре в заведението, за да го обслужи. В колата останал другият служител и той бил атакуван от четирима въоръжени и маскирани. Те избягали с автомобил в посока Дупница.

По данни на прокуратурата в Перник четирима са нападателите на ограбения инкасо автомобил.  При нападението вторият охранител е бил ударен по главата.

Изяснява се маршрутът на инкасо автомобила, все още не е завършил огледът на местопроизшествието. Извършителите се издирват.

На 18 декември миналата година до сградата на „Електроразпределение“ в Перник четирима въоръжени нападатели откраднаха 1 млн. лв. от инкасо автомобил на фирма „Вип секюрити“.

- реклама -