Ванга предсказала ядрена катастрофа през 2023 година?

Легендарната българска ясновидка баба Ванга предсказала, че ядрена катастрофа ще опустоши Земята до края на 2023 г., твърди News.com.

Според изданието, ясновидката е предупредила за голяма експлозия в атомна електроцентрала през 2023 г., а радиоактивните облаци ще обиколят Азия. Други страни също могат да бъдат засегнати от експлозията.

Освен ядрената катастрофа, баба Ванга направила още четири големи предсказания за 2023 г., твърди медията.

Първо, казва се, че тя е предсказала, че орбитата на Земята ще се промени. Докато орбитата на нашата планета около слънцето се измества незначително за десетки хиляди години, една по-драматична промяна би била опустошителна. Движение по-близо до слънцето би стопило ледниците и наводнило планетата, докато движение по-далеч може да ни потопи в ледников период.

Смята се също, че Ванга е предсказала и мощна слънчева буря, която ще разтърси климата през 2023 г. Някои изтълкуваха думите й като означаващи, че идва слънчево цунами, което може да причини големи технологични повреди, въпреки че малки слънчеви бури се случват сравнително редовно без опустошение.

Твърди се също, че българската мистичка е предсказала, че през 2023 г. от суперсила ще бъде използвано биологично оръжие, което ще убие стотици хиляди хора.

И накрая, смята се, че баба Ванга е предсказала края на естествената бременност тази година. Нейните последователи твърдят, че всички бебета ще се отглеждат в лаборатории, като медицинските експерти ще решават кой да има дете. Родителите, казват те, ще могат да избират черти като цвят на косата и очите.

- реклама -