Ванга предсказала и Брекзит

Ванга е предсказала и Брекзит. Това твърди таблоидът The Sun.

Българската пророчица баба Ванга за пореден път обиколи световните медии заради пророчество. Този път публикацията бе за една от темите, които в последната седмица се превърна в прецедент, а именно – Брекзитът.

Таблоидът The Sun публикува материал, в който информира своите читатели, че излизането на Великобритания от ЕС е било предначертано и пророкувано от българската пророчица Ванга много отдавна.

vanga11Статията в медията носи гръмкото заглавие “ Ъъъ шегувате се, нали? Сляпата пророчица, която предсказа 11 септември, е предсказала и Брекзит… и ще последва война в Европа?“.

The Sun споменава появилите се веднага след референдума теории на конспирацията, че и този резултат бил предсказан от „родената в България пророчица, известна също като „Нострадамус на Балканите“.

Вестникът нарича Баба Ванга само с първата дума – Баба. Според изданието тя била предсказала, че Европа „ще престане да съществува“ до края на тази година. Това, според много хора, било предсказание за резултата от референдума, който бе спечелен от привържениците на напускането.

 

- реклама -