Ванга пророчества двойки астероид коронавирус
Снимка: БГНЕС

Ванга предрича интересни събития за днес – денят с 5 двойки в датата

Българската пророчица Ванга, която беше много скептична към нумерологията, оказва се, е била много внимателна към дните, в които пет двойки се събират. И два такива съдбовни дни се падат точно през 2020 година – 22 февруари (22.02.2020) и 22 декември (22.12.2020).

Какво ще се случи?

Според руския журналист Сергей Кастарной „Към Земята ще лети голямо тяло, което ще удари водата. След това слънцето няма да се вижда три години. И след това ще има много добър живот“. Самият Кастарной обяви това в предаването „Всъщност“ по Първи канал на руската телевизия.

През цялото време Кастарной беше свързан към детектор на лъжата, който показа, че казва истината. Сергей се запознал с Ванга, когато идвал у нас да прави предаването „Животът на забележителните хора“. Проектът тръгва през 1995 г.

„Четири или пет пъти се срещах с Ванга, дори станахме кумове на една сватба, но през цялото време се възхищавах на дарбата и добротата й“, обяснява журналистът. За тези години той не си позволява да издава нещата, които петричката пророчица му споделя, тъй като самата тя го зарекла да не казва, че още било „рано“.

Според руснака Ванга предрича, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни – 22 февруари на Голяма задушница в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г.

Ванга никога не споменаваше точни дати в предсказанията си. Тези двете тя ги свързваше със славянския календар и с деня на мъртвите – 22 декември. Винаги говореше около нещо, но този път ме изуми с точните цифри, които повтори„, обяснява още Кастарной. Самата Ванга от години тачи Задушница, а разговорите й с починалите души на хора са част от ежедневието й. При срещите й с болни от цял свят тя с точност посочва заболявания, разказва минали случки и предсказва бъдещи.

Колкото и да е странно, голямо космическо тяло наистина се приближава до Земята.

Според учените то е трябвало да падне на 15 февруари 2020 г. Много фактори могат да повлияят на астероида, следователно неговият ход към нашата планета и евентуално падането му биха могли да бъдат прехвърлени и коригирани към датата с пет вълшебни двойки.

Сергей Кастарной също така коментира: „Дай Боже, че астероидът просто минава. Но дори това може да причини цунами и земетресения. Ванга каза, че реките ще напуснат бреговете. “Припомнете си, че преди десетки години Ванга вече предсказа коронавирусната инфекция“. Кастарной визира предсказание на Ванга, в което тя твърди, че на Земята ще дойде болест, която ще бъде близка до чумата. Ще се намери лекарството след около година, но дотогава хиляди хора могат да умрат.

Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, предаде думите на Ванга журналистът.

В края на януари НАСА обяви, че астероид наближава Земята. Това космическо тяло се причислява към групата на Аполон. Тоест към онези астероиди, които могат да преминат орбитата на нашата планета. Диаметърът на небесното тяло е от 440 до 990 метра, а теглото е повече от един и половина милиарда тона.

Учените откриха този астероид още през 1995 г. и му дадоха незавидното име 163373. Твърдят, че небесното тяло е трябвало да пресече орбитата със Земята и възможно най-близо (5,7 милиона километра) до планетата на 15 февруари. Но това не се случи.

На 22.02.2020 г. в 22:02 часа България ще получи защита от извънземен разум, твърди още пророчицата.

„В дните 22 февруари в 22:02 часа и на 22 декември 2020 г. ще се случат чудеса. В един от тези дни ще има слънчево затъмнение, много мощно – може да стане от взрив до голямо наводнение, смяна на режима или пък решение за обединение на някакви държави. За България датите са важни, защото се „оплита“ съдбата й и ще има срещи с извънземен разум“, съобщава още руският журналист.

„Ванга не изключваше, че вашият народ ще бъде един от първите, които ще имат среща с НЛО, като стара нация, стар дух“, категоричен беше Сергей Кастарной в интервю за бТВ.

Според него за Вангелия Гущерова всяка година имала своите особености относно енергийното състояние на човека и заобикалящата го атмосфера, тъй като точно от 2020 г. започва изместването на магнитните полюси и закономерностите на много събития щели да бъдат нарушени.

Дали ще се случат предсказанията на пророчицата…остават няколко часа да разберем!

- реклама -