Ванга пак позна: Ново пророчество се сбъдна

Ванга пак позна: Ново пророчество се сбъдна, апокалипсис се изсипа на Земята. Българската ясновидка вещае ужасяващи катаклизми до края на годината.

Призрачните предсказания на Баба Ванга за 2024 г. побиват тръпки у британците, тъй като изглежда, че се разиграват пред очите ни, пише Daily Star.

Покойната българска ясновидка,

която си отиде преди повече от четвърт век, e оставила след себе си пророчества, които продължават да се проявяват в реалния живот, твърди изданието. Въпреки че е загубила зрението си като дете, Баба Ванга зловещо е предвидила много глобални събития,

сред които 11 септември и Брекзит.

Сега една от нейните прогнози за Обединеното кралство, изправено пред икономически спад, постигна целта, като британският БВП се понижи с шокиращите 0,3% само за три месеца. И ако това не е достатъчно, още

едно нейно предсказание се сбъдна.

Британците бяха събудени от толкова интензивни гръмотевични бури, че някои го описаха като след избухване на бомба. Нощното небе на Острова беше осветено от зрелищни светкавици, докато гръмотевиците гърмяха, тракаха прозорци и всяваха страх.

Според Daily Mail едно от предсказанията

на Баба Ванга за 2024 година е за невиждани досега природни бедствия. Тя говори за изместване на орбитата, което обикновено се развива в продължение на хилядолетия, което може да се случи бързо, предизвиквайки климатичен хаос и скок в нивата на радиация.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено