Валери Симеонов туризъм приходи туристи

Валери Симеонов: Въпросът с доброволните отряди ще го решим на коалиционен съвет следващата седмица

„За следващата седмица има насрочен редовен коалиционен съвет – с дата и час, там ще се решава въпроса за доброволните отряди„. Това съобщи лидерът на НФСБ Валери Симеонов в ефира на Телевизия „Европа“ тази сутрин. „Всички противоречия могат да се решават по два начина – с война или диалог. Смятам, че трябва да изберем второто“, отговори Симонов на въпрос дали има напрежение в коалицията след като от ГЕРБ не подкрепиха това предложение на патриотите.

„Коалицията е съставена от различни политически сили – нормално е да има противоречия в различни моменти или по определени текстове на законопроекти в зала“, добави той.

Лидерът на НФСБ припомни, че спорният текст като част от борбата с битовата престъпност е заложен в Програмата за управление още преди три години.

Валери Симеонов изрази недоумение от факта, че по предложения от НФСБ законопроект за намаляване на казината и стриктно регламентиране на местата им, не е имало никакви дебати или възражения в спортната комисия, но той е бил отхвърлен. „Странно е, че Весела Лечева, която има тежка дума в Комисията, има частен интерес – притежаването на игрални зали от брат й. Но не го декларира“, добави Симеонов.

- реклама -