Валери Симеонов, НФСБ, ВМРО, преговори, медийни изяви

Валери Симеонов: Ще работим секциите в Турция да останат 6

В 44-тото НС ще работим броят на секциите в Турция да бъде сведен до 6. Толкова трябва да бъдат в държава, която не може да гарантира никакъв ред, непрекъснато злоупотребява с т. нар. български изслелници, които не са изселници. И се намесва във вътрешната политика на страната.

Това каза водачът на листата на коалиция „Обединени патриоти“ в 23 МИР-София Валери Симеонов на среща с избиратели в „Младост“ 2

„Трябваше да бъде прието и задължителното гласуване в резултат на защитниците на псевдолиберални ценности в и извън България“, заяви той.

Валери Симеонов обясни, че обединените патриоти са постигнали синхронизиране и пълно разбирателство на президентските избори. Той обясни, че резултатът от изборите превръща коалицията на патриотите в трета политическа сила към ноември 2016 година и показва, че Обединените патриоти са млада коалиция с голяма перспектива и потенциал.

„На такива предизборни събрание много се обещава, но ни не сме толкова по обещанията, а по реализацията“, коментира той.

„Успяхме да реализираме голяма част от нашата програма с едно малцинство в НС. Реализирахме изграждането на защитното преградно съоръжение- ограда, заложено в ПФ и Атака“, заяви Валери Симеонов.

„Тази ограда ни отделя най-сетне след 27 години от нашата непредвидима южна съседка, която служи на различни от демократичните принципи на европейските държави“, обясни той. „Служи на ретроградната посока на развитие в направление към връщане на Османската империя и реализирането на държава от типа Ислямска държава, което е опасно не само за България, но и за ЕС“, допълни Валери Симеонов и заяви, че България се оказала най-защитената страна от ЕС. Той припомни, че групата на ПФ в парламента е успяла предложения от програмата си като запазването на цената на тока, промените в Закона за горите, Закона за забрана на бурките, възстановяване на режима на работа на т. нар селски казани.

На срещата със симпатизантите в „Младост“ 2 присъстваха евродепутатът Ангел Джамбазки, водачът на листата на „Обединените патриоти“ в 25-МИР Волен Сидеров и втората в листата в 23-МИР Миглена Александрова.

glasove-6

- реклама -