НФСБ Бяла Валери Симеонов акция Слънчев бряг заведение проверки контролът

Валери Симеонов гласува на хартия: Убеден съм, че ръчното гласуване прави невъзможна манипулацията и фалшификацията

Гласувам за това в българското Народно събрание да има повече честни, смели, отговорни хора, които да са почтени и некорумпирани. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като упражни правото си на глас в Бургас.

„Дай Боже това да даде тласък на държавата, защото такива хора мислят на първо място за нея, а на второ за себе си и за партиите си. Затова, дай Боже да има повече народни представители, които да поставят на първо място интересите на държавата“, заяви Валери Симеонов.

Убеден съм, че ръчното гласуване дава една по-голяма сигурност и прави невъзможна манипулацията и фалшификацията, тъй като при ръчното гласуване няма софтуер, който може да бъде манипулиран, нито пък има софтуерни специалисти от Венецуела, които да подготвят машините за гласуване.

Това заяви лидерът на НФСБ.

Той призова за почтени, а не корумпирани избори, и изрази надежда да има повече народни представители, които да поставят на първо място интересите на държавата.

„Дай Боже, това да даде тласък на държавата, защото такива хора мислят на първо място за държавата, а след това за себе си и за партиите си“, допълни Валери Симеонов.

- реклама -