Валери Симеонов, закон за шума промени контрол

Валери Симеонов е издигнат за водач на листата на НФСБ за изборите за евродепутати

Бургаската структура на НФСБ издигна Валери Сименов за водач на листата за изборите за Европейски парламент. Новината бе съобщена от неговия заместник Валентин Касабов и в отсъствието на самия лидер.

„Съвсем спонтанно общинските структури в Бургас издигнаха за водач на листата за европейските избори Валери Симеонов. Това беше изненада, инициативата тръгна от отделните партийни организации“, заяви Касабов.

По думите му към номинацията се очаква да се присъединят и варненската и пловдивската организации на партията.

Бургаските функционери от НФСБ обявиха, че лидера им заслужава да води листата, защото води последователна политика за защита на националната сигурност

„На първо място изгради се оградата с Република Турция, спряла нелегалната миграция. На второ – Валери Симеонов се противопостави остро на Истанбулската конвенция, която съдържа противоконституционни предложения и ярко противоречи на семейните ценности и традиции. Лидерът на НФСБ се обяви и против решението за приемане на глобалния пакт за миграция на ООН, защити българския бизнес и последователно отстоява и политиката за развитие на българския туризъм, защитавайки идеята за втори лифт в Банско“, заяви Христиан Митев, който е член на Областния комитет на НФСБ, цитиран от изданието „Флагман“.

- реклама -