Валери Божинов
сн. БГНЕС

Валери Божинов: Бих играл в Левски без пари

Валери Божинов би играл в Левски без пари. Това каза той в ефира на Дарик радио. Бившият нападател уточни, че за момента никой от „Герена“ не го е търсил да облече отново синята фланелка. Божинов каза, че би помогнал по всякакъв начин за „сините“, дори да е резерва, за да може клубът да изкара пари от евентуалнa продажба на Найджъл Робърта.

Всичко е добре в Италия. Тренираме. Чака ни важен мач в петък, за да може отборът да остане в Б група, иначе трябва да играем баражи за оставане. Важен мач за нас, дано да го вземем. Да, договорът ми с Пескара е до 31 август. С никого не съм говорил. Имам приятелски отношения с момчетата от отбора. Георги Тодоров го уважавам. Имаме приказка. Но никога не е ставало въпрос за мое връщане. Нека да спрем всякакви спекулации. Всички левскари го знаят. Моето желание е да се върна в Левски и да завърша кариерата си там. Трябва и от двете места да се иска. Обичам Левски“, заяви Божинов.

Преди време бях казал, че ако се върна в Левски ще играя без пари. Ще го изпълня. Искам феновете на Левски да го знаят. Ако се върна, ще играя без пари. Ще оставя сърцето и душата си. Казвал съм го преди. Няма да се отметна от това. В момента знаем ситуацията. Левски има нужда от хора, които да оставят сърцето и душата си. Левски има нужда от такива хора.

сн. БГНЕС

„Аз няма да преча на Левски. Бих бил съпричастен от каузата да се развиват младите. От Робърта може да се изкарат пари. Както ми казаха, че Слави Костов трябва да бъде налагат, за да се продаде. Моето его го бях оставил настрани, за да може Костов да вкарва и да тренира. Моето его е голямо, да, но когато става въпрос за каузата го оставям настрани. Всички ще имат моята подкрепа, цялостна. И всички останали млади футболисти. Много хора ми звънят, питат ме какво става. Не искам да споменавам имена. Виждам, че има желание, хората ми звънят, пишат ми в Instagram. Как да се върна аз, като си има президент, има си треньор, които трябва да решат. Всичко е в ръцете на треньора, на г-н Сираков, на г-н Папазов. Всички знаят какво аз искам. Но ако се върна ще помогна на Левски да излезе тази ситуацията, за да върнем феновете на стадиона. Едно голямо браво. Поклон и уважение за феновете. Имаме нужда от феновете на Левски. Без тях Левски нямаше да съществува. Обединението прави силата. Ако ние сме заедно, Левски няма кой да го бутне. Ако всички мислим заедно върху една система. Не съм израстнал на „Герена“, но това, което видях но 100-годишната ми остана в сърцето и душата. Трябва да обединим всеки един фен. Трябва да се върви в една посока“, завърши Божинов.

- реклама -