Гебрев

В сряда разискват случая „Скрипал“ и следите към Гебрев на закрито заседание в НС

В сряда на заседанието на Комисията за контрол на специалните служби ще се разиска  случая Гебрев. На него ще бъдат изслушани всички представители на специалните служби, както и главният прокурор. Заседанието ще бъде закрито. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във Велико Търново.

Информациите, че замесен в случая "Скрипал" агент на ГРУ е бил 3 пъти в България са обезпокоителни. Рядко такива хора действат самостоятелно. Именно поради широкия обществен интерес към този случай, изслушването на представители на службите и главния прокурор ще се състои в сряда в Комисията за контрол над службите за сигурност на закрито заседание. Надявам се на него да получим нужните отговори.

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в Понеделник, 11 февруари 2019 г.

Президентът избърза с позицията си за Венецуела, каза още Цветанов.

„Външната политика е функция на правителството. Когато беше ясно, че ще има насрочване на Съвета за сигурност към МС, в който участват и представители на президентството, трябваше просто само да се изслушат службите, да се чуят докладите и на Външно министерство. Когато сме част от силната демократична общност – ЕС и със силното стратегическо партньорство на САЩ, смятам, че трябва да бъдем и солидарни във взимането на подобни решения“, коментира във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

- реклама -