Шумен убиец заклал разфасовал

В Шумен задържаха мъж разчленил приятелката си

Окръжната прокуратура в Шумен ще задържи за срок до 72 часа 45-годишния Стефан С. от Шумен по обвинение за убийството на съжителката си Г.Д.

49-годишна варненка е била заклана и разфасована от мъжа, с кого живеела на семейни начала. Престъплението е извършено в периода между 12 и 20 август. Това съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Разчлененият труп и тленните останки в напреднал стадий на разложение на жената са открити в късните часове вчера в дома на мъжа в шуменския квартал „Гривица“. Пред полицията 45-годишният Стефан обяснил, че това е убитата от него Галя.

Нечовешко

Случаят се разплете след като близки на жената подали сигнал в полицията на 19 август. Жената е била в неизвестност от няколко дни.

Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на  причината за смъртта на жената. Предстои привличането на извършителя като обвиняем за убийството. Той е задържан от Окръжната прокуратура в Шумен за 72 часа мъж.

Стефан е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

- реклама -