В последния работен ден: Къде е най-натоварено по границите?

В последния работен ден: Къде е най-натоварено по границите? На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален. Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничния пункт  „Кардам“ на изход за Румъния, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР. Трафикът е нормален на всички останали гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). 

Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“/“Вама веке“ през празничните дни – на 2 и 4 май от 16:00 ч. до 22:00 ч.; на 3, 5 и 6 май от 06:00 ч. до 22:00 ч.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Вижте още:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено