България

В петък пускат за продажба билетите за мача България-Англия

Билетите за домакинството на българския национален отбор срещу Англия на 14 октомври т.г. ще бъдат пуснати в ексклузивна продажба само в официалния фен-магазин на „лъвовете“ в Национална футболна база „Бояна“.

Това ще стане точно в 10 часа този петък – 31 май

Пропуските за най-атрактивния двубой на състава ни през тази година ще се продават на място на цени както следва: Сектори Б и Г – 20 лв., Сектор В – 40 лв., Сектор А – 60 лв., ВИП 2 – 200 лв., ВИП 1 – 400 лв.

Специално за привържениците на отбора в продажба ще бъде пусната цялата Празничното събитие ще бъде посетено и от избрани футболисти от селекцията на Красимир Балъков, които ще бъдат на разположение на привържениците за снимки и автографи около 10:30 часа.

официална мач-колекция на Joma, а оригинални реплика-фланелки на титулярния и резервния екип на България ще се продават на преференциална цена. Гамата от продукти е обогатена и от фланелки с якичка за свободно време в бял, червен и зелен цвят с коронования лъв, символ на националите.

Обновеният фен-шоп предлага и множество различни артикули, посветени на България, в това число топки, ключодържатели, шалове, значки, капитански ленти и прочие сувенири. На място ще могат да се купуват и билети за домакинството с Косово на 10 юни.

- реклама -