В очакване на големия двубой! Кои са жените до Джошуа и Пулев – СНИМКИ

Джошуа никога не е бил женен, но е щастлив баща. През октомври 2015 г. му се ражда извънбрачен син Джоузеф, чиято майка е бившата на боксьора Никол Озбърн.

Джошуа дълго се опитвал да скрие факта, че е станал баща, но медиите твърде много се интересували от бурната му връзка с привлекателната инструкторка по йога.

Двойката няколко пъти се събира и разделя, но в крайна сметка Джошуа остава самотен баща, след като окончателно къса с Никол.

Скромният Антъни не оставя майката на детето си без скъп подарък – купува ѝ апартамент за половин милион долара, като иска от нея да не говори пред медиите за детето им.

По-късно самият Джошуа показва наследника си в Twitter.

Джошуа винаги е заобиколен от жени и последно се тиражираше негова връзка с една от най-известните манекенки в света Бела Хадид.

Хадид

Жената до Кубрат Пулев- Андреа

Жената до Кубрат Пулев е певицата Андреа. Тя ревностно пази връзката си с боксьора, но рядко посещава мачовете му. Пулев дори признава, че дали тя е там или не не го интересува, защото се концентрира в двубоите.

Попитан кой е най-щастливият ден за него, Кубрат отговори: „Ако и на мен ми се роди син или изобщо дете, вероятно и на мен ще ми е най-щастливият ден. До момента имам доста успехи, на които се наслаждавам и съм благодарен на Господ, на баща ми и на себе си“.

- реклама -