В месеца на любовта – идеи за нов маникюр, подходящи и за Свети Валентин

В месеца на любовта – идеи за нов маникюр, подходящи и за Свети Валентин. Ако търсите нещо, което да носите преди, по време и след празника, ние имаме предложение.

Маникюрът за една дама

е като брадата за господата – форма на изразяване, която не може да се замени с нищо друго. Затова и ние, жените, отделяме толкова време в избора си на форма, цвят и детайли по ноктите, с които искаме да впечатлим не само околните, но и самите себе си. Времето в салона за красота пък го приемаме като своеобразна форма на терапия,

необходима ни всеки месец.

Февруари месец е белязан от Деня на влюбените, който носи със себе си не само романтични вечери и тоалети, но и любовни дизайни по ноктите. Но 14 февруари е само един ден в месеца, след което маникюрът със сърца

не е актуален и може дори да ви стане досаден.

Решението е да изберете нещо, което може да носите повече от 24 часа и да е подходящо както за Свети Валентин, така и за останалите дни от месеца, който тази година е от 29.

По-долу сме събрали шепа идеи за забавни,

интересни и подходящи за целия февруари маникюри, които могат да бъдат следващото ви вдъхновение в салона.

Идеи за маникюр през февруари

Люляк

Всеки нюанс на лилавото ще бъде разнообразие от традиционните червени, розови и неутрални любовни дизайни, но бихме ви препоръчали да заложите на люляка. Той ще ви осигури малко по-пролетна атмосфера, която пасва идеално на необичайно високите температури през този месец. Ако пък се окаже, че 14 февруари е истински зимен ден, лилавият нюанс ще ви стопли вътрешно.

Сърца

Ако пък обичате да бъдете тематични за всеки празник, който отбелязвате, няма нищо лошо да си нарисувате сърца като акценти върху ноктите. Започнете с неутрална основа и добавете червени детайли на върха на пръстите си за романтично и любовно усещане.

Перли

Ако търсите маникюр, който да изведе женската ви енергия на съвсем друго ниво, изберете перли върху класически розов нюанс. Този стил ще изглежда свеж и забавен за Свети Валентин, но също така ще е напълно подходящ и за следващите дни.

- реклама -