НЛО Извънземни, БАН, контакт, енергия изхранване

В Ирландия проверяват информации за НЛО

Ирландските авиационни власти разследват информациите за ярки светлини и НЛО по югоизточното крайбрежие на Ирландия.

Странните случки започнали в 06:47 ч. местно време на 9 ноември, когато пилот на British Airways влязъл в контакт с въздушния контрол на летище Шанън. Тя поискала да разбере дали в района се провеждат военни учения, тъй като видяла „нещо да се движи твърде бързо“. От въздушния контрол отговорили, че няма никакви маневри.

Жената – пилот, която летяла от Монреал към летище Хийтроу, обяснила, че „има много ярки светлини“ и обектът се е приближил отляво на самолета, преди „бързо да промени курса си на север“.

За странни събития във въздуха свидетелства и пилот на Virgin Airlines. Той казва, че е видял „множество обекти, следващи една и съща траектория“ и че те били много ярки.

Пилотът добавя, че е видял „две ярки светлини“ надясно, които се издигали на скорост, като скоростта е „била от порядъка на два пъти скоростта на звука“.

„След докладите от малък брой въздухоплавателни средства в петък – 9 ноември, за необичайна въздушна дейност, IAA е подал доклад“, заявиха от Ирландският авиационен орган (IAA).

- реклама -