Арчи крачета Меган Хари снимка Ден на майката

В Деня на майката Меган Маркъл показа крачетата на Арчи

Меган Маркъл и принц Хари с гордост публикуваха първата снимка на крачетата на новородения си син Арчи.

Херцогинята на Съсекс отпразнува за пръв път деня на майката шест дни, след като роди първия си син Арчи.

Първородният син на херцозите на Съсекс – Арчи Харисън Маунтбатън – Уиндзор се появи на бял свят на 6 май. Като пръв син в семейството новороденото ще получи титлата граф на Дъмбартън – една от титлите на баща си и ще се нарича лорд Арчи Харисън Маунтбатън – Уиндзор.

Меган и Хари обаче решиха да не използват официалната титла на детето си. Младите родители искат да дадат на сина си нормално детство въпреки неговото кралско потекло.

Хари Меган бебе

Затова и крачетата на малкия Арчи бяха заснети на фона на любимите цветя на покойната принцеса Даяна – незабравките, които бяха част и от сватбения букет на Меган.

Под снимката херцогинята написа: „Днес отдаваме почит на всички майки – минали, настоящи, бъдещи и на тези, които бяха загубени, но ще бъдат помнени винаги. Почитаме и празнуваме за всяка една от вас. Днес е денят на майката в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия , Южна Африка, Япония, Кения и в няколко страни в Европа. Днес е първият ден на майката за херцогинята на Съсекс“, се казва в изявлението към снимката.

 

- реклама -