Ужас на пътя: Двама загинали на „Хемус“, огромна тапа на „Тракия“

Ужас на пътя: Двама загинали на „Хемус“, огромна тапа на „Тракия“ в първия ден преди Великденските празници. Голямото пътуване бе белязано от катастрофа с двама загинали блокира магистрала „Хемус“ край Ловеч на разклона за с. Малиново. Инцидентът е станал минути преди 16 часа.

КАТ вади всички камери по пътищата за Великден – Flashnews

По първоначални данни две коли са се ударили челно. Сблъсъкт бил толкова жесток, че се наложило да режат автомобилите, за да изкарат хората. Заради инцидента движението се отклонява по пътя Абланица-Ловеч-Севлиево. В района има задръстване.

Безплатно паркиране в „синя“ и „зелена“ зона за Великден – Flashnews

Четири леки катастрофи са станали на автомагистрала „Тракия“ в района на Пазарджик в следобедните часове днес, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Инцидентите са в платното за Пловдив от 89-ти до 95-ти километър. Няма пострадали хора при тях, но са нанесени материални щети на автомобили.

Колко плащаме за пътуване за Великден? – Flashnews

Причини за настаналия ужас на пътя и катастрофите са засиления трафик, неспазване на дистанция, разсейване на водачите и превишена скорост, обясни Стоянов. Той съобщи, че заради оперативно-следствените действия при обработването на катастрофите в районите на четирите инцидента са се образували тапи.

- реклама -