Ути Бъчваров

Ути Бъчваров пред FN за най-щастливата година, близначките и новата си книга

Студеният софийски следобед днес стана по-лъчезарен и определено по-апетитен. Причината – кулинарните умения на любимеца на българските домакини Ути Бъчваров и представянето на новата му книга „Животът е вкусен“.

Ути ни посреща в чисто новото си студио, което е топло, уютно и разбира се ухае на вкусно. Пред него има дълга опашка, а той с неизменния си чар и изпод каскет разписва лични пожелания върху корицата на книгата си.

20 години на телевизионния екран и 4 издадени книги!

Ути определя 2017-та като най-щастливата в живота му. И не само защото има нова книга. Това лято след дълго очакване той стана баща на близначки. Вижте какво сподели самия той специално за читателите на Flashnews за бащинството, книгата и разбира се – как да си направим вкусна риба за Никулден:

„Животът е вкусен“ е посветен на 20-тия юбилей, който тази година Ути Бъчваров отбелязва като водещ на кулинарни предавания на малкия екран.

В книгата има стотици рецепти – предястия, супи, основни и десерти. Но също така има и нещо уникално – на страниците й ще откриете 20 тристепенни семейни менюта, които всеки може да сготви у дома за близките и приятелите си. Ути е категоричен, че те няма да ви струват скъпо, просто трябва да влезете в кухнята със сърце и любов.

Всяка една рецепта е създадена лично от него, а той вярва, че добрата храна е дар за душата и тялото.

А, на нас не ни остана нищо друго, освен да се насладим на вкусната трапеза, която Ути бе приготвил специално за своите гости. За читателите остава обещанието, че всички специалитети скоро и вие ще научите как да приготвите от кулинарното му предаване.

 

 

С любезното съдействие на:

- реклама -