хороскоп

Успешен ден за зодиите Овен и Лъв, куп задачи за Козирога и още от хороскопа Ви за днес

Днес изцяло се запазват тенденциите от 6 юни. Луната все още е в Рак, настройваме се на интуитивна и емоционална вълна.

Темите за семейството, децата, рода, сигурността и доходите ще са водещи през целия ден.

Съвпадът на Слънцето и Венера ще събудят различни теми в живота ни – от любовта, през приятелствата до парите.

Ще имате необходимост от преоценка на досегашните връзки и подходи.

Започват да се изострят взаимоотношенията, възможно е доста неприятни думи и истини да бъдат изречени.

Бъдете много внимателни в следващите дни.

ОВЕН

Как събирате и изграждате себе си в забързаното ежедневие? Замисляли сте се над този въпрос. Винаги реагирате по подобен начин и винаги получавате подобни резултати, но не те не винаги са удовлетворителни. Какво сте готови да промените, за да получите желаното?
Връщате се към теми от началото на юни, но се пазете от физическо и психическо претоварване. Овните да не гледат Девите, всеки знае себе си. Вие се улавяте, че се поддавате на уговорки, пилеете средства, а ако споделите идеи за промяна – слушателите ви не вярват много… Хващайте се за работа, успехът ви е убедителен.

ТЕЛЕЦ

Ще ви занимават разни ежедневни дреболии, а това ще ви отвлича от същественото. Не се включвайте в безсмислени спорове и мърморене, пестете си енергията за по-ценни неща.
Ще демонстрирате упоритост и прецизност като предсавителите на Деви, Скорпиони и Риби. Но съветът е -все пак не изпадайте в най-дребните детайли на работата. Доста Телци срещат съпротива срещу свои идеи и по-добре е да отложат начинанията, защото сега опонентите ви са по-силни, а има и злонамерени хора в кръга ви. Съветът към вес е – постарайте се да изпълните добре задачите си.

БЛИЗНАЦИ

Денят е много енергичен, но сте склонни към прибързани действия. Обърнете по-голямо внимание на детайлите, не действайте през пръсти. Стари задачи излизат отонво на дневен ред, но сега усилията ви ще бъдат високо оценени. Близнаците може да получат интересни оферти за изява, други имат хубави идеи за начинания. Не се впускайте в дълги приказки, ако търсите партньори и помощ, да не пропилеете шансовете си. Планът ви трябва да бъде прагматичен, точен и далече от задкулисните игри.

РАК

Днес ще се сте особено честолюбиви. Не се обиждайте за щяло и нещяло, това може да предизвика конфликтни ситуации. Във вторник вие като Рибите упорствате много по плановете си. Ще има полза, но все пак Раците да си гонят срочните задачи. Ако някъде нещо не върви, не насилвайте събитията, достатъчно е да сте стриктни и старателно да изпълните своите задължения, околните оценяват уменията ви и прагматизма, той много точно се съчетава с усета ви за хората.

ЛЪВ

Добър момент да се откажете от някой вреден навик. Успешно също така е планирането и подготовката на за бъдещи изяви. Вторник идва с добър делови късмет за трудолюбивите. Е, ако Водолеи ви подсказват да потърсите и партньори, с които да се допълвате в работата, послушайте. За част от Лъвовете е важно да не се претоварват, не са във форма, може да се наложи да поискат съвет от специалист. Други са били непредпазливи при уреждане на финансови въпроси, ще се чувстват ощетени.

ДЕВА

Днес бихте могли без проблем да мобилизирате силите си за преодоляване на трудностите, а такива определено няма да липсват. Този вторник  държите да демонстрирате изпълнителност, прецизност, но по- скоро  май сте някак дребнави. Сега се грижете за отдиха и тонуса си, а големите начинания ще почакат. С финанси не сте зле, имате обещания за подкрепа, така че ловете нови шансове, другото е минало…

ВЕЗНИ

Ще търсите ред, сигурност и справедливост, а това не винаги е лесно постижимо. Важното е да сте последователни и да помните, че за всяко нещо е нужно време. И вие се връщате към уговорки и решения от уикенда, уреждате много внимателно дела, финанси. Някои Везни си откриват минали грешки, могат да наваксат и тях, и пропуски, не е нужно да прехвърлят вината си на друг. Това, както и старанието в работата, предизвиква уважението на колеги и познати, в бъдеще сътрудничеството ще е близко и плодотворно. Пазете се от песимисти.

СКОРПИОН

Във вторник в работата се изискват прецизност и бдителност, май това ще ви сближи с Телци, Деви, Риби. И Скорпионите се натъкват на съпротива, когато споделят идеи за промяна в организация на екип и начинания. Споко, можете да изчакате и да не си създавате противници, и без това имате силни. Получите ли високи отговорности, трябва да разчитате на предани помощници, търсете.

СТРЕЛЕЦ

Давате ли си сметка дали всеки ден ви остава време да чуете поне една песен, да погледнете поне една хубава картина и ако е възможно, да прочетете едно мъдро изречение? Това са нещата, които хранят душата ви. Но вие мислите само за нови професионални оферти. За момента делата ви не вървят така, както искате и сте планирали, но скоро нещата ще се променят към по-добро. Вероятни са случайни срещи със стари познати, по тази линия идват предложения и идеи. Ще осъзнаете колко ви ценят хората.

КОЗИРОГ

Денят е общо взето напрегнат, не се впускайте в безсмислени спорове, особено с възрастни хора. Денят не е подходящ за уреждане на административни задължения. Очакват ви делови и домашни задачи, имате и куп обещания към познати. Козирозите ще упорстват да свършат всичко навреме и прецизно, това е възможно само при добра организация на времето им. Имате някои опасения, че няма да ви стигне, но ще се справите. Вероятно и другите ще оценят колко много правите в екипа и вкъщи всичко да е спокойно и хубаво.

 ВОДОЛЕЙ

Ден да въведете ред и порядък навсякъде около себе си, навътре и навън. Всъщност именно редът ще ви позволи да се почувствате свободни и ще ви донесе лекота. Сега залагате на равностойни делови партньорства, а подтиквате и Лъвове да не се големеят. Водолеите да бъдат много внимателни в общуването, къде от бързане, къде от криворазбрано чувство за хумор може да засегнат някой от околните, няма да е в полза нито на работа, нито на приятелства. Не съдете другите, а бъдете прецизни в работа, има пречки, редица бъркотии в екипа…

РИБИ

Успешен ден, свързан с преодоляване на страховете, ден за прозрения и разбиране. Междувременно не забравяйте материалните си потребности. Следвайте природния ритъм на тялото. Бъдете много бдителни към детайлите и ще ви е по-леко да се разберете с Телци, Деви, Скорпиони. Рибите си партнират добре и с Раци, като тях неотклонно гонят целите си. Е, ако се налага да заобиколите някоя пречка или да поискате помощ от страничен покровител, няма да се бавите. Дамите са отзивчиви към грижите ви, но като търсите съдействие, не погазвайте правила.

- реклама -