Хороскоп

Успехи за Лъва, Скорпионът решава спорове

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Телец

Днес най-добрите решения ще се появят в главата Ви спонтанно и неочаквано. За Вашия любим човек ще остане възможността само да се чуди до колко бързи са били Вашите действия и как точно сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас.

Близнаци

Дали има някой, който като Вас, да умее да изпитва удоволствие, независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с което не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората, с които сте свикнали да общувате

Рак

Изследвайте някое непознато място извън дома си. Идете на дълга разходка, изберете непознат маршрут. Дълбоко вътре у Вас се крие ярко изразена способност да приемате и разбирате иновативните идеи и ако сега се нуждаете от нещо повече от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да направите така, че сърцето Ви да забие лудо, а душата Ви да танцува.

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика е уважението към другите.

Дева

Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверени и ще забравите за много съмнения и тревоги. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни

Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е издигане в службата и поява на нови възможности и предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена.

Скорпион

Днес изглежда Ви очаква сериозна разправия с Вашия любим човек. За разлика от другите спорове, тя ще е от полза за вашите отношения. Ремарк е писал: „Ако няма спорове, значи скоро всичко ще свърши”. Това явно не е заплаха за вашата двойка. Направете така, че да олекне на душата Ви, а после не забравяйте да се помирите.

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек, за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение.

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор с любимия. Този разговор може да се покаже по-резултатен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате.

Водолей

През този ден Вашият любим човек старателно ще скрива чувствата си към Вас. Постарайте се да видите истината в очите му и не го мъчете с нобходимостта да подбира думите си. Няма да намери подходящите, дори и много да иска.

Риби

Днес ще мислите оригинално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения, но съвсем не е задължително те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашият любим човек Ви бъде малка „спирачка” и критик в полза на здравия разум.

- реклама -