зодии

Ураган под завивките: Какви удоволствия харесват мъжете от различните зодии

Чудите се кои мъже според хороскопа са страстни и неуморими изкусители, готови и за най-смелите експерименти? И кои чакат инициативата в леглото от партньорите си и предпочитат традиционните срещи с половинката си под завивките?

Зодията може да каже много не само за характера на мъжа, но и за интимните му връзки.

Овен
Овните са страстни и активни по отношение на секса. Те обичат да експериментират в леглото и дивото им въображение няма граници. Мъжете от този знак са напористи и дори не помислят, че жената може да им откаже интимност. Овенът е най-големият изкусител в зодиака. Рядко момиче може да устои на очарованието му. В същото време в сексуалните отношения представителите на този знак не се стремят да доставят удоволствие на партньора си, а по-скоро искат да получат такова. Това може да се поправи, като кажете на Овена какво харесвате в леглото и с какво не сте готови да се примирите. Но трябва да говорите директно, без намеци и подкани.

Какво харесват: Овните са особено чувствителни към ласки по главата, лицето и шията. Те реагират бурно на нежни докосвания по устните, целувки по ушите, игра с косата. Овните също активно участват в процеса с очите и устните си. Не ги спирайте, ако пожелаят да изследват тялото ви, покривайки го с целувки. Определено няма да съжалявате.

Телец
Телецът, за разлика от Овена, обича, когато инициативата в леглото идва от жената. Харесва им да отделят време на интимността. Колкото по-дълга е любовната игра, толкова по-добре. Мъжете Телец обичат бавен и традиционен секс, но нямат нищо против да опитат и нещо ново. Представителите на този знак са влюбчиви и нито брачната халка или наличието на деца, уви, няма да ги спрат да кривнат от правия път.

Какво харесват: Най-чувствителната зона на Телеца е шията. От задната част на главата до лопатките – всяко погалване там може да предизвика буря от чувства. Той се възбужда от страстни целувки и нежно захапване на врата. Телецът обича „непринуденото“ докосване, бавността и естествеността. Те са и най-неуморните любовници и са в състояние да останат в леглото с часове.

Близнаци
Сексът е нещо, без което животът е невъзможен за Близнаците. Те са истински секс машини в леглото и обичат, когато има по много и голямо разнообразие. Тези мъже са същински Казанова, който ще открадне ключа към сърцето и тялото на всяка жена. Бъдете подготвени за факта, че мъж от тази зодия може да предложи секс между тройки, да прави любов в колата насред задръстване или да ви уговаря за други неочаквани експерименти.

Какво обичат: Най-чувствителната област на Близнаците са ръцете. От върховете на пръстите до рамото. Те обичат леки целувки и хапане на пръсти. Цялата вътрешна страна на ръката от лакътя до подмишницата също е чувствителна към целувки.

Рак
Раците, макар и с някои уговорки, не могат да бъдат наречени големи изкусители. Те са спокойни по отношение на интимността с жените, но определено се нуждаят от прелюдия в леглото. Мъжете от този знак полудяват когато жената създава романтична атмосфера в спалнята и са готови да благодарят на половинката си за това във всеки смисъл. Раците са способни на романтични постъпки, но само ако чувстват взаимност от половинката си. Те обаче изобщо не са против да разнообразят сексуалния си живот с атрибути от секс магазините.

Какво обичат: Романтичните представители на тази зодия получават истинско удоволствие от дълбоките френски целувки. Друга чувствителна област на Рака е областта на гърдите. Прокарайте нежно ръката си по торса му и Ракът ще бъде на седмото небе.

Лъв
Лъвовете се държат като хищници в леглото, но дори и в моменти на страст искат те да бъдат доволни, а не обратното. Тези мъже обичат експериментите в секса и в същото време винаги искат партньорката им да бъде на една и съща вълна с тях и да подкрепя пикантните им идеи. Лъвовете обичат да се грижат красиво за жената (обсипват я с цветя и подаръци), но когато „лова“ приключи, те лесно преминават към търсене на нова тръпка.

Какво харесват: Лъвовете са изкусни и страстни любовници. Ето защо, когато влизате във връзка с мъж от този знак, изчислете силата си. Кой, ако не Лео, ще оцени драскането по гърба, флирта с косите, игривото хапане и силните стенания в леглото? Между другото, за гърба – мъжът от тази зодия реагира щастливо на всяка ласка от тази част на тялото – от поглаждане и леко гъделичкане до масаж с различна степен на интензивност.

Дева
Мъжете от този знак се нуждаят от подкрепа в живота и интимната сфера не е изключение. Тяхното самочувствие трябва постоянно да се възпитава и никога да не бъде критикувано по отношение на секса. Интимността с мъжете Дева може да изглежда скучна, но не бързайте с укорите, защото той ще положи всички усилия, за да гарантира, че половинката му е на седмото небе.

Какво харесват: Мъжете Дева са като котки. Те не се доверяват на никого, с когото се срещат, но този, на когото имат доверие, ще може да ги „погали по корема“. Именно там – от гърдите до интимната област е основната им зона на удоволствие. Между другото може да съблазните всяка Дева в банята. Гъба, пяна и топла вода са истински афродизиаци за тези мъже.

Везни
Мъжете Везни не тичат след всяка пола и делят легло само с най-ярките представителки на нежния пол. Те не могат да си представят близостта без любовна игра и ролеви игри. За Везните сексът е важен не само като физиология, а като възможност да открият нещо ново в любимата жена. С този знак няма да ви е скучно в леглото.

Какво харесват: Везните реагират на галене на гърба, особено в зоната на кръста. Като ценители на красотата, в леглото ще харесат всичко, което може да им донесе естетическо удоволствие, включително – от атмосферата, ароматите и бельото до пози, думи и красиви стенания.

Скорпион
Сред всички знаци в зодиака, Скорпионът е номер 1 в сексуалните отношения. Мъжете, родени под този знак никога няма да пропуснат възможността да съблазнят и да се радват на жената, а понякога е трудно представителките на нежния пол да устоят на техния чар и необяснимата им привлекателност. Скорпионите са страстни и ненаситни в леглото, следователно, ако партньорката престане да им отговаря в интимностите, те ще потърсят удовлетворение някъде встрани.

Какво харесват: Основните мъжки органи са най-чувствителната им област. Дори лекото им докосване може да превърне вашия Скорпион в бушуващ вулкан.

Стрелец
Подобно на Скорпионите, Стрелците също са добри любовници. Те знаят как да намерят подход и да очароват всяка жена. Мъжете от този знак са наясно с най-добрите си качества и ги представят в благоприятна светлина в обществото на нежния пол. До тях всяко момиче се чувства като принцеса. Но поради своята ненаситност, Стрелците често са неверни и тичат след всяка фуста. Но малко жени остават разочаровани след една нощ, прекарана с мъж от този знак.

Какво харесват: Чувствителната зона на Стрелците са краката и особено бедрата. Ръката, която бавно, но сигурно се движи нагоре по крака на Стрелеца, може да го подлуди и да запали огъня на страстта. Използвайте и масажно масло и други начини за стимулиране на тази област.

Козирог
Мъжете Козирог, напротив, не се стремят да спят с всяка дама, която срещнат. Този знак старателно и сериозно избира партньор за себе си, за който се грижи красиво. В леглото Козирозите винаги искат да доставят колкото се може повече удоволствие, а чак след това и те да го получат. Козирозите обаче не са толкова бели и невинни, колкото изглеждат. Мъжете от този знак не са против да правят BDSM.

Какво харесват: Представителите на тази зодия реагират на ласки, например бавен масаж в горната част на гърба. Коленете и точката под тях са другото им слабо място. Като цяло този знак, студен и резервиран публично, ще стане много изобретателен и чувствен, когато остане насаме с вас.

Водолей
За мъжете Водолей в леглото е важна не толкова физическата, колкото духовната връзка с партньорът. В същото време те знаят как да обичат жената и как да й угодят. В комбинация с лоялността, характерна за този знак, те са просто мъжкия идеал. Но за да бъдете избрана от Водолея, трябва да работите усилено. Тези мъже имат големи изисквания към половинката си, като предпочитат момичета с красива и стройна фигура.

Какво обичат: Краката и глезените са най-чувствителната зона за Водолеите. Те самите обичат да се любуват на тези части от женското тяло. Можете случайно да погалите или докоснете крака на мъжа. Ако свържете въображението си и измислите начин да обвиете краката си с крака по време на любовни игри, това ще увеличи желанието им.

Риба
Мъжете Риби винаги очакват инициативата от жената. Представителят на този знак няма да потърси момичето, дори да е много симпатично. В същото време за тях е важно в леглото партньорът винаги да остава щастлив след интимност. Рибите не могат да бъдат наречени експериментатори в секса, но ако им се предложат еротични ролеви игри, те никога няма да откажат и с удоволствие ще вземат участие. За тези мъже е важно какъв бельо носи партньорката им и каква атмосфера преобладава в спалнята.

Какво харесват: Мъжът Риби е готов да се наслаждава на всичко, което му доставя удоволствие. Между другото, Рибите изпитват жажда за болка. Можете да играете в това, като закачливо хапете ушите му или леко драскате гърба му.

- реклама -