Уникални визуални технологии в римейка на „Цар Лъв“ – вижте!

Компанията „Дисни“ пусна трейлър за римейка на анимацията „Цър Лъв“, като по този начин даде възможност на феновете да си създадат представа за очаквания с голям интерес филм.

Новата лента, създадена с помощта на компютърни изображения, следва интригата в отличената с „Оскар“ през 1994 г. анимация за лъвчето Симба, което напуска царството, след като чичо му Скар участва в конспирация, за да измести баща му Муфаса и да стане цар.

Персонажи в новия филм са озвучени от певицата Бионсе, актьорите Доналд Глоувър, Чиуетел Еджиофор, Сет Роугън и Джеймс Ърл Джоунс, който даде гласа си на Муфаса във филма от 1994 г.

Сто дни преди премиерата на новия филм през юли, трейлърът с времетраене 2 минути започва със сцена с обградения от хиени Скар, който разговаря със Симба.

Новите кадри от Цар Лъв представят на зрителите необятната африканска савана, приютила царството на животните в момент, в който кръговратът на живота се случва в хармония и справедливост.

Раждането на малкия Симба, наследник на великия цар Муфаса, е повод за радост и почит от всички обитатели, но не и за злия брат на Муфаса – Скар.

Плановете му за владение на Лъвската скала са провалени и е време една история за лоялност, съперничество и власт да бъде разказана искрено и гръмко, така че цялата савана да я чуе.

На фона на изключително драматичните събития и зрелищни сцени, дело на най-иновативните визуални технологии, зрителите ще видят за първи път и двама от най-емблематичните герои от Цар Лъв – сладурите Тимон и Пумба. Те са не просто най-верните приятели на Симба и негово вдъхновение с неостаряващото „хакуна матата“ кредо, но и един от най-ярките филмови тандеми в историята.

С неотлъчната си подкрепа те му помагат да върви по пътя към неговото съзряване, за да може да приеме съдбата си на цар и обединител. Време е битката да започне и единственият цар да заеме мястото, което му принадлежи по право.

Режисьор и сценарист на Цар Лъв е създателят на феномена от  2016 г. Книга за джунглата Джон Фавро, който е и част от продуцентския екип заедно с Джефри Силвър и Карън Джилкрист.

„Цар Лъв“ идва в България на 19 юли.