Зимните курорти със специална програма за студентския празник- 8 декември

Броени дни до 8-ми декември. Зимните курорти са готови да посрещат студенти за празника.

Банско ще посрещне предстоящия Студентски празник със запълнена леглова база. 

Очакват се близо 10 000 души да отбележат празника в планинския град, като цените на кувертите в града варират между 25 и 50 лева, съобщават от администрацията на общината.

На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно ще могат да се насладят на страхотно шоу в сърцето на Родопите – Пампорово.

Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие „8 декември Фестивалът – Пампорово“, което ще продължи цели 2 дни. Форматът ще събере на една сцена рап звездата Криско и Азис, музикалният адреналин ще бъде поверен и в ръцете на още големи имена от родната сцена, а именно рапърите от „Ъпсурт“, поп сензацията Тита и Гъмзата & Брас шоу, заедно с балет „Магаданс“.

За фестивала ще се изгради ултрамодерна отопляема парти шатра с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Тя е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора.
Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти заедно с най-добрите български артисти на специално изградена сцена с най-доброто озвучаване и осветление. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн. Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.
В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България.
За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за вълшебното приключение.

Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-добрите R&B изпълнители ще покорят сцената.

Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG. Втората вечер е посветена на поп фолк музиката, когато Азис заедно с неговия бенд Бенд, Гъмзата & Брас шоу заедно с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще разтърсят сцената.
Организаторите на фестивала предоставят възможност на младите студенти да бъдат заедно на едно място, под светлините на прожекторите, където всички ще могат да се докоснат до нови емоции.
- реклама -