обгазяване

Убийство след скандал в хотелска стая в Сандански?

29-годишен мъж е починал в Сандански. Около 1 ч след полунощ е получен сигнал в полицията за мъж в безпомощно състояние. Той е имал прорезни рани. Пристигналите медици качили мъжа в линейката, но на път за болницата той починал. Засега има предварителна информация, че И. К. е бил в хотелска стая с друг мъж от Петрич, но между тях избухнал скандал.

Първи сигнализирал за обления в кръв И. К. дежурният на входа на хотела.

„Веднага пристигнахме на мястото със сина ми. Обадихме се на полицията и Спешна помощ. Лекарите дойдоха бързо, защото хотелът ни е много близо. Мъжът имаше много прорезни рани. Синът ми, който учи медицина, зададе няколко въпроса на пострадалия. Той отговори, беше контактен, но за съжаление после почина“, каза собственикът на хотела Емил Златков. Не е ясно какво се е случило в хотелската стая между двамата мъже, но стъклената врата на банята е била счупена. Възможно е санданчанинът да се е наранил и това да е причината за острата кръвозагуба.

Няколко минути преди раненият да излезе от стаята и да потърси помощ от охраната, от хотела излязъл неговият приятел.

По това време пазачът е бил задрямал и не разбрал, че клиент си тръгва. Петричанинът сам е вдигнал бариерата пред хотела и си тръгнал с колата. От записите на камерите се вижда, че той е спокоен, не бърза, не личи да е притеснен.

Криминалисти разследват трагичния инцидент. Работят по версия убийство, нещастен инцидент или убийство.

- реклама -