убийство Лозенец мъж баща майка психично болен

Убийство посред бял ден в центъра на Шумен- ОБНОВЕНА

Мъж бе убит на кръстовището на ул. „Беласица“ в Шумен днес следобед. Престъплението е извършено с нож, а причините за него засега не са известни. На място има полицаи и се извършва оглед.

Пред журналисти директорът на ОДМВР Ялчън Расим обясни, че малко преди 14 ч. е постъпил сигнал за скандал между двама клошари. При пристигането си полицаите заварили трупа на единия, другият бил избягал, предаде shum.bg.

По-късно той бил установен, задържан и закаран за преглед в болницата. „Той е 50-годишен шуменец. Мотивите за престъплението засега не са известни“, каза Ялчън Расим. Той обясни, че самоличността на жертвата все още не е точно установена, но с голяма вероятност той също е клошар от Шумен. Близо до мястото на убийството има разтворено джобно ножче, а полицаи проверяват за улики близките казани. На място е и окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

„Започна досъдебно производство. Предстои да събираме доказателства. Има свидетели, които предстои да бъдат разпитани и ще бъдат извършени всички процесуално-следствени дейности“, каза Маргарита Георгиева.

- реклама -