автобус

Тя разби стереотипите: Най-сексапилната шофьорка в градския транспорт

Тя постоянно чува фразата: Твърде си красива, за да караш автобус. Джоуди действитено е много привлекателна, но пък няма никакво намерение да се откаже от професията си, защото тя е нейната сбъдната мечта.

24-годишната жена от Брентууд, Есекс започва кариерата си на шофьор в градския транспорт на Лондон когато е само на 21. Джоуди Фокс била болногледачка, докато един ден не видяла обява за работа като водач на гърба на една брошура и си казала, че това е нейния шанс.

„Когато напуснах предишната си работа, изведнъж се почувствах напълно удовлетворена. Преди като пътувах с градския транспорт винаги сядах най-отпред и с интерес следях всяко движение на шофьорите“, споделя Джоуди.

За съжаление за трите години зад волана на автобусите, красавицата не е успяла да се сприятели с нито един свой колега, тъй като всички са далеч от нейната възраст.

Джоуди не крие, че печели симпатиите на мъжете, които често не могат да повярват, че ги вози такава красавица, при това на крехка възраст. А, жените я гледат със завист. И има защо…

Младата водачка иска да разбие всички стереотипи около професията на автобусните шофьори и се надява да остане зад волана докато се пенсионира.

„Не мога да скрия, че често ми правят комплименти, основно джентълмените. Когато някой види, че го вози 24-годишна жена винаги реакцията е „много си красива“ или „никога не съм виждал толкова красива шофьорка в живота ми. Някои дами ме гледат с недоверие, но пък други идват да ме поздравят и ми дават чисто женска подкрепа“, разказва блондинката.

- реклама -