Томас Тухел, Челси
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Тухел: Лукаку няма да си тръгне, само вдига ненужен шум

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че Ромелу Лукаку няма намерение да си тръгва от Челси. Вчера Sky Italia пусна интервю, записано преди три седмици, в което нападателят недоволства от ситуацията в Челси и обявява, че ще се върне в Интер. Лукаку е рекордният трансфер на Челси – той дойде за 100 млн. паунда през лятото именно от Интер. В интервюто той добави още, че се съмнява в тактиката на Тухел.

Интервюто само добави към проиблемите на немския специалист. Той има половин отбор контузени и заразени с коронавирус. Челси пък има три ремита в последните си четири мача и изостава на 8 точки от лидера Манчестър Сити.

„Интервюто не ни харесва. То добавя шум, от който не се нуждаем и който не ни помага. Но не мисля да го раздуваме повече, отколкото трябва. Лесно е да се вадят думи или изречения от контекста и да правиш големи заглавия. Но важното е да разберем, че не е толкова лошо. Просто се нуждаем от спокойствие, а интервюто не помага“, каза Тухел.

Мениджърът добави, че според него думите на Лукаку не отговаря на действията му. „Не съм усетил, че е нещастен – точно обратното. Затова и съм изненадан. Няма и помен от подобно усещане в работата му. Но трябва да питате и него. Той е опитен и знае каква е стойността на подобни думи“, добави Тухел.

 

- реклама -