Цвети Стоянова
Снимка: bTV

Цвети Стоянова с първо интервю след инцидента

Любимката на България – златното момиче Цветелина Стоянова, която едва оцеля след падане от шестия етаж миналата година, даде първо телевизионно интервю след инцидента. Пред bTV бившата гимнастичка разказа за отношенията си с другите момичета от ансамбъла.

„Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията“, сподели Стоянова.

Цвети

„Моят път вече е много далеч от художествената гимнастика, а техните останаха малко там. Няма как да се виждаме всеки ден, но когато можем се виждаме и си пишем. Аз пиша и на Мишето (б.ред. – Михаела Маевска) след състезанията, защото много се радвам на успехите й. Тези момичета от пет състезания са с пет златни медала. Забиха конкуренцията в земята. Много се радвам на новия ансамбъл. Харесват ми, а композициите им са изключително сложни“, допълни тя.

- реклама -