Цветанов влиза в коалиция с ПП и ДБ?

Цветанов влиза в коалиция с ПП и ДБ? „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ може да са първа политическа сила на 2 април“, това заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов пред „Бъгария он еър“.

По думите му обединението на ПП и ДБ

би имало по-голям шанс, ако обере периферия от партии и сдружения, като по този начин ще вземат вота на тези, които не гласуват.

„От Републиканци за България

направихме нашия избор с неучастие в предишните предсрочни парламентарни избори. Подкрепихме както „Продължаваме промяната“, така и „Демократична България“. Специално в Шумен имахме сериозно организационно участие. С подобна нагласа сме да ги подкрепим, защото колкото и да казват някои, че може би не е най-доброто, което имаме, аз мога

да кажа, че в момента на

политическата сцена по-добро няма, за да се създаде енергия за промяна, която трябва да се случи“, заяви председателят на партията.

Според Цветанов предстоящите предсрочни избори няма да решат политическото бъдещето, а местните избори на есен. При липсата на редовно правителство и редовен кабинет това би довело до „фундаментални грешки“.

Вижте още:

- реклама -