Снимка: БГНЕС

Цветанов: Призовавам всички да сме човечни и да гласуваме за държава с правила

В Световния ден на човечеството, който отбелязваме на 11 юли, призовавам всички да сме човечни и да гласуваме за бъдещето на нашите деца, за една държава с правила. Това заяви Цветан Цветанов, лидер на ПП „Републиканци за България“ и водач на листата й за 4 МИР – Велико Търново, цитиран от „Фокус“.

Цветанов упражни правото си на вот в Хуманитарната гимназия в града. След като даде гласа си, той изрази убеденост, че днешните избори ще са много по-честни от предходните, които се случиха на 4 април. Изрази вяра и, че правилата ще са еднакви за всички, резултатите ще са реални и ще узнаем истинското желание на българското общество.

„Желая успех на всички и нека да бъдем по – единни, защото проблемите, които са пред страната ни, чакат решения от сериозни политици“, каза още Цветанов.

На въпрос как си представя България утре, той отговори, че е важно да се намерят точните послания и политически решения, които обединяват, а не разединяват нацията.

„Днес ние се нуждаем от актуализация на бюджета, нуждаем се от актуализация на българските пенсии, нуждаем се от реална подкрепа за малкия, средния и микро бизнеса. Ние се нуждаем от подпомагане във всички области и сфери, в които има недостиг на финанси, а това може да стане само и единствено, когато има актуализация на бюджета на страната. Прозрачност в управлението – към това трябва да се стремят всички и към въвеждането на електронно управление, което ще даде възможност и за електронно гласуване на едни следващи избори след 4 години, на които няма да има проблеми с машините, както днес“, коментира още Цветанов.

- реклама -