Цветанов призова структурите на ГЕРБ да търсят обединение и да се пазят от компроматната война на БСП

„Изключително важно е да се представим добре на тези избори. Тази кампания ще бъде много по-различна от всички досега. БСП ще се опитат да изведат на преден план единствено битови проблеми, а не диалог за бъдещето на ЕС.“ Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. Той присъства на среща на структурите на ГЕРБ в София област, която се проведе в НЧ „Христо Ботев 1934” – Божурище.

Цветанов обеща на провокациите ГЕРБ да отговаря с реални резултати.

„Това, което направихме с Цецка Цачева, Ваня Колева и останалите колеги, бе доблестна постъпка. Ако не се бяхме оттеглили – компроматите щяха да зачестят и това можеше да доведе до увреждане на имиджа на партията.“, каза Цветанов.

Пред структурите на ГЕРБ той обясни, че в предстоящата кампания компроматната война не може да доведе до нищо градивно. Той подчерта, че за разлика от БСП – ГЕРБ ще търси обединението. Цветанов акцентира върху общата листа, с която ГЕРБ и СДС ще се явят на евровота.

„Местните избори също ще бъдат изключително важни, защото именно местната власт е гръбнакът на държавната. Ние имаме над 130 кмета в цялата страна и няма нещо, от което да се срамуваме. Напротив – няма община, която да не е усетила положителния ефект от стабилното управление на правителството на Бойко Борисов и от европейската солидарност“, каза още Цветанов.

- реклама -