сн. БГНЕС

Цветанов представя част от лицата на партията си и своите приоритети

Инициативният комитет на политическа партия „Републиканци за България“ на бившия зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов представи някои от лицата на партията и своите приоритети.

Това се случва седмица преди официалното учредяване на новата формация, насрочено за 27 септември.

Сред гостите са напусналата наскоро депутатското си място в ГЕРБ Джема Грозданова както и криминалният психолог Тодор Тодоров, журналистът и водещ на предаването „Общество и вяра“ Горан Благоев, бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов.Тук е и бившият кмет на Банско Георги Икономов.

„Днес полагаме началото на един нов политически проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности. Искам да няма значение кой какъв етнос е и на каква възраст е, а да има обединение, защото днешната българска политика, при тази конфронтация, трябва да намерим пътя за една нормалност, но този път да ни даде настоящето, за да направим анализ и да очертаем бъдещето“, заяви Цветанов по време на встъпителното си слово.

Приоритетите на партията ще са образованието, съдебна система, средния и малкия бизнес, културата и електронното управление.

- реклама -