Цветанов Годеч ГЕРБ управление общини

Цветанов: Когато ГЕРБ и Бойко Борисов управляват България, общините се развиват

Всички сме уморени от популистките обещания, които слушаме в последните 20 години, затова ние сме тук, за да говорим с вас за управленската програма на ГЕРБ, която предлага реални решения за всеки от вас. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Годеч.

Цветанов

По думите му, трябва да гласуваме за тази партия, която винаги е заставала пред хората и е помагала за разрешаването на проблемите им. Цветанов подчерта, че Община Годеч е получила над 4 милиона лева държавна помощ. „Ние заставаме срещу политическите си опоненти с уважение, но и с реално постигнати резултати в редица сфери. Това е силата на ГЕРБ. Поемам ангажимент да изпълним всички дадени обещания, защото за ГЕРБ управлението е отговорност. Знаем, че когато Бойко Борисов и ГЕРБ ръководят страната, в България има излишък в бюджета и няма разделение на общините на наши и ваши“, заяви той.Цветанов

В листата на София област има хора с висока експертиза, които ще работят за развитието на Софийския регион. „Нека на 26.03 си пожелаем убедителна победа с номер на 11,за да продължи развитието на каузата България“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Образованието – водещ приоритет на ГЕРБ

„Ние от ГЕРБ се изправяме с реални реше

ния пред хората„, заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жителите на Годеч. Тя подчерта, че образованието е водещ приоритет в програмата на ГЕРБ. „За нас е важно да имаме образовани млади хора, които да се реализират в България“, заяви Ангелкова. Водачът на листата на ГЕРБ-София област бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е близо до хората. „Ние ще продължим да ви чуваме, защото искаме да бъдем до вас“, подчерта Николина Ангелкова.

„Измина една година от както съм кмет на община Годеч. Това развитие което

Цветанов

постигнахме е благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ, благодарение на силната подкрепа на Цветан Цветанов“, заяви кметът на Годеч Радослав Асенов.

glasove-6

- реклама -