Цветан Цветанов ДПС Закон банкова несъстоятелност ДПС вот на недоверие управление Радев финансиране кампания

Цветанов: Демонтаж на сегашната коалиция няма да има

Никога не е имало разговори за съвместно управление с БСП. Това каза пред Нова телевизия Цветан Цветанов, зам.-председател на ГЕРБ. По думите му това е поредният опит за вменяване на фалшиви новини.

Цветанов заяви убедено, че в края на мандата кабинетът „Борисов 3“ ще отчете много успехи и добри политики. „ Бойко Борисов е истински лидер на нашата партия“, подчерта Цветанов относно това защо няма повече кандидати за лидерския пост в ГЕРБ.

„Изпълнителната комисия и контролната комисия нямат много различни функции. Те се занимават с работата в партията. От тази гледна точка премиерът прецени, че може да направи Главчев председател в контролната комисия, отколкото да е просто позиция в изпълнителната”, обясни Цветанов в коментар на очакванията Димитър Главчев да бъде възмезден за подадената оставка като стане част от изпълнителната комисия.

„Ангажиментите в правосъдното министерство са много големи затова и Цецка Цачева е извън изпълнителната комисия. На нейно място е госпожа Дариткова“, добави зам.-председателят на ГЕРБ.

- реклама -