Цветанов: Членството в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност

Цветан Цветанов, ГЕРБ: За последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 хиляди – членството в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност

Днес членовете ни са 93 506, което означава, че за последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 хиляди. Това означава, че се движим в правилната посока. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание.

„Членството в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност“, заяви той. „ГЕРБ е партията, която дава възможност на младите да имат равен шанс за развитие. Най-младият евродепутат Андрей Новаков и най-младият депутат Георг Георгиев бяха от ГЕРБ“, посочи Цветан Цветанов.

„За тригодишния период, който отчитаме днес, имаме над 2000 нови членове в МГЕРБ“, уточни той. „В Старейшини ГЕРБ има може би най-много академици и професори с необходимия житейски опит, който ни дава предимство пред всички останали“, коментира зам.-председателят на ГЕРБ. „Когато една партия има над 93 хил. членове всеки трябва да носи отговорност за действията си. Всеки може да допринесе, както за авторитета, така и за лошия авторитет на една партия“, каза още той.

ВИДЕО от конгреса можете да гледате тук.

- реклама -